Monday, June 25, 2007

Friday 22/6/07

Saja je dtg lambat sbb takde benda yg nak dikejar. since boss gerenti tak akan call.. leh la aku arrange masa aku sendiri.

Tghri tu aku dah ajak minah songeh nie pi lunch tapi... bawak bekal nugget pun kecoh. ngahahaha.. er.. bukan la nugget semata. tapi mak aku bekal kan meehun tuh! cehhhhhhhhhhhh....

Pastu tak mkn pagi plak tu.. dia nak mkn tghri pulekkk... saja tau.. nie ketama aku dtg opis ko, ko plak buat2 mknn byk. pastu tak rereti nak jamu aku.. ceh.. hahaha..(padehal mknn dia pun dr pihak penaja :P)

Udahnyer... aku pi mkn ngan adik2 aku la. pi melantak kenny rogers kat bawah opis minah songeh tuh. ekekee... dia takkan jeles sbb dia kena jaga badan tuh :P

Khas utk ko la nie kak elin... aku snap kan gambo ayam yg tak bape cun tuh. hehehe..

Nie aku nyer pinggan ek kak elin. cam besa la.. mesti ada tiga side dishes tuh.
Tu plak dillah ngan lat. sorg minah tomato sorang lagik minah salad. boring2..
er... tu cokelat muffin tu saja reveal utk ko sbb itula satu2nyer tinggai utk di serve. sorry ek kak elin. order hang kira gagal la.. :D

3 comments:

Fozalin said...

ptt la aku suh cik lat tapau muffin coklat dh x de.... rupenyer ko yg kebas huwaaaaaaaa.....

ReDbLoOdSnOw said...

sedop giler makanan kak zana tuh. Melantak aje ek keje kak zana neh. Meliur dah neh weiiiii...dussshhh2x.

Zana Sadri said...

maap la ek kak elin.. aku mkn pun separuh jek sbb abah mirul dah kebas lagi separuh. sib bek aku nmpk. hahaha.. klau dah.. selamat masuk perut dia. hehe..

mahap la ek zie.. mampu tunjuk gambo jek. bila dah sampai jb nnt suh adam banje segala tau. kat sana ada kot. hehe..(jgn kasi tau adam tau kak zana suh. :P)