Monday, June 11, 2007

Normal Weekend

Sabtu 9/6/07

Normal routine. Bangun pagi siapkan bekpes. basuh baju. kemas rumah.
Tghri. melepak tgk tv yg tah apa2 rancangan tuh.
Ptg. amik makcik utk urut MIL aku. pastu aku ready utk masak mkn malam.
Adeh....... buntu nak masak apa... rasa semua dah makan n dah boring pun. huhu.
(dalam ati nie nak suh je 'boss' tu beli. tapi nak beli ape pun tak tau... masalah besau tul..)
Malam... lepas mkn.. ngadap tv lagik. dah kabo ngan 'boss' nak jenjalan kat area putrajaya.. dia plak sakit perut memulas2. erm.. gagal lagik. si kenit pun tido awal. kul 9 dah terlelap. iskh.. spoil tul la hang nie...

Ahad 10/6/07

Pagi nie buat air jek sbb PIL pi pasar tani n mmg ari ahad mkn beli jek. tapi pagi nie aku rasa ala2 nak pitam jek.tapi dah janji nak pi selayang. adeh... get ready je la la.. lepas sidai kain bbtul gelap dunia aku. iskh.. pahe teruk sgt nie. yg pasti susu yg aku minum tadi dah kuar pong. mungkin dah takde mende kot dlm perut..tu yg lapau tuh.(er... aku yg lapau ke bb lapo? huhu... cian dia)
otw tu mcm2 gak la aku sumbat. roti je dah 3 keping. iskh.. truk2. sib bek tadi sempat mkn madu. klau tak mau berkicau je burung kat telinga aku nie.. teruk2.
Kat rumah mak pun aku tak leh nak tolong apa yg patut sbb rasa gegar je dunia. iskh..malas nak mkn sbb apa tau.. sure kuar balik. yg buat aku geram tu kekadang ok kekadang kiok aku nie. tak cukup mkn ke? iskh.. harap2 idok le kan. huhu..
Balik dr selayang petang. sib bek tghri mkn nasi klau tak tumbang lagik. ngehehehe.. bale tul aku dibuatnyer. huhu.
Menu mkn malam arini..Nasi goreng Kampung sahaja... hehe... bukan malas tau.. tapi tu peberet 'boss2' kat umah aku tuh. klau nasi goreng ari2 pun ok. aku je ko.. rasa nak kuar anak tekak bila sebut nasi goreng. nie mau 2 minggu aku takmo pandang nasi goreng nih. hehe...
malam... ngadap tb lagik. boring2...

3 comments:

pu3nemo said...

akak pregnant ker??tahniah!!! selayg kt ne yek???

Zana Sadri said...

macih... erk.. selayang ko tak tau?? huhu... kat area batu caves tu..area kesayangan samy vellu.. ahaks...

pu3nemo said...

selyg tu dl tnh tumpah air drh ku la..dl pnh stay kt sn.. kt area bt cvs ade msjd amaniahkn?heeheheh