Monday, June 4, 2007

Sakit Mato Den

adeh... berpinau mata nie kurasakan... sepagi aku duk belek stok opis. bukannyer byk sgt different nyer tapi... lepas bos aku display benda tu jadi berselerak. puas gak la aku nyusun ikut tertibnyer. huhu..nie bukan kerja once a month tapi every day klau boss aku baru tunjuk pada customer.
nak wat cemane..buat je la zana oiii...

Tghri aku dah rasa pree... bukan pree giles tapi pree yg aku kurang rajin nak wat keja.. mata aku dah pedih tgk nombor nie ha.. sbbnyer... iskh.. takyah citer la.. complicated aku rasa. ngehehehee...

Yg pasti.. mato den podeh dah ha... ampir2 nak ujan dah mcm ujan lat luar tuh.. adeh...

4 comments:

MyHeart said...

hehehehe...sian yew ek....tu mesti bos yew ske dera yew kan???kan??? same la ngan bos i..tapi bos i baek skit dr boss yew ....gheeeee...


**neway, nak tanye camane u buat bile cursor i gerak link add. tu ke or anything in ur blog mesti kuar snap tu...ajar i bole???wink**wink***

Red Mummy said...

oo ko ni kawan fozalin ye...kem salam kat bakal pengantin tu ye!

lg satu kan akak nak tanya gambo banner kat atas tu kan, gambo ko ke?

Zana Sadri said...

myheart.. buleh2... tapi cemane nak ajo ek... nnt kite beri tutorial pendek kat blog awak ek.. hehe... jumpa di sana..disana..disana...
kak red.. II madam.satgi dia bukak dia nmpk la msg kak red nie ;).tu bukan kawan lagi tu kak red. tu antara kazen yg senget ckit tuh. ngahahaha(mati gue)

Zana Sadri said...

opss ..tak menjawab soklan plak.. ha ah kak red... zana la tuh.. nape? nmpk cam org tuo ek? huhu.....klau buruk nak tukau la.. hehe...