Thursday, June 28, 2007

Souvenir


Nampak ke pekemende tuh? huhu.. itam itu menawan.. tapi itam nie serabut deh. hehe..
Nie la souvenir yg boss aku bawak balik utk aku. duk pk nak pakai minum ke atau buh alat tulis. besar tuh.. pengsan gak nak abiskan ayor klau buat dlm tuh.

By the way... macih boss sbb ingat gak kat penjaga opis yg setia nih.. aceewah.

so kome leh agak la boss aku gi mane kan? jgn ditanya wa pe tapi beh kuang top secret gak tuh. hehe...
lupa plak nak kirim belikan baju HRC kat dia sbb anytime je aku leh juai kat adik aku yg tah sejak bila tah duk sibuk ngumpul baju2 nih. apa2 pun.. yang kat bawah nie plak cik abg aku yg beri. kira souvenir gak la kan wpun dia kirim ke kawan dia yg pi ke sana.

Kes..kes.. dia offer adik aku, tapi aku plak gatai mulut nak satu gak. hehe.. dpt gak la.. tapi kena slim kan badan dulu baru leh pakai.

Aku leh agak.. sure yg beli ni lelaki. klau dok.. takkan la sebegini rock baju nih. adeh...ganaszz tuh.. huhu...

6 comments:

Lestat said...

Fulamak..hard rock cafe punya baju. Dulu pernah try nak wat all HRC punya tshirt..tapi hangat² je citernya..dapat 4 je..pastu malas.hehehe

Zana Sadri said...

hehe.. bukan malas tu lestat.. mahal reganyer.. lagi satu.. nak kirim ke org yg gi obersea..klau kirim air liur dulu ok gak. tapi nak kena buh deposit tu yg berat kot. hahaha...

Fozalin said...

kalo kirim kain batik besh gak kan? ahaks....

Red Mummy said...

yang alin nak kain batik buat ahapa?

pengantin baru x yah berkain batik oiiii...

x geti2??

kan zana kan kan?

tu le org kawin ko pun nak kawin gak...

pakai kain batik masa lam pantang jer, senang nak berbarut nanti.

Zana Sadri said...

hahahaha..adeh...kan dah kena ngan org lebih berpengalaman... ngahahahaha...

caket peyut gue... :P

cam salah port je ko mintak kirim kain batik.

errrr... ko pakai kain batik ke kak elin?? :P :P

ReDbLoOdSnOw said...

wat minum jek lah kak zana...leh sampai ke petang x yah wat2 air lg..wakakaka..

boss kak zana g mane ek?
z x taw arr..yg z tgk hard rock cafe jek tuh **Dak Skima arr** wakakaka