Friday, June 5, 2009

Cap!

kiut kan??? ekekeke... selalunya kalau kita pakaikan dia cap, sure dia bukak balik. tu pasal, anak ku dua orang nie tak dibelinya cap. mmg haremmm depa nak pakai.

Hari isnin haritu, masa aku mandi, sebelum keluar jumpa kawan,(mandi pun speed up sbb takut apa2 jadi kat diorg berdua. kalau aris sorang dlm bilik, mcm nak runtuh dia ketuk pintu ngan sikat :p) depa dua beradik abis selongkar laci2 meja solek, side table kat dlm bilik. (laci2 tu pun dah kosong2 belaka selepas kes aris pi bukak abis pad red flag aku. gile ah! sampai hari nie stok terbuka tu ada lagik! troma aku heh!)

salah satu laci masih ada beg dan cap abah depa. mirul duk pakai. tapi nama nak aku amik gambar??? mcm lipas kudung dia lari sana sini. malu la pulekkkkk. hiks...

Cak! tuu dia... bergaya ngan shoe bag abah dia gak. ( mlm kelmarin, abah dia dah kolek belaka... sorok dr mata depa. tak dapatla nak nengok mirul bergaya sakan lagi... tehehehee)

4 comments:

MAKCIK REHAN said...

wowowo... sama dgn mencah. kalau aku dlm bilik air, dihonggaknya pintu bilik air tu mcm nak tercabut engsel!

lily lotus said...

tak khusyuk jadinya mandi yer...hahaha

Elyn said...

hihihi aku pun dh kene.... wafiq ketuk2 luar pintu. kene la layan ckp ngan die ekekek

Zana S said...

MR
cabut engsel ok lagik. kot dibuatnyer pintu tu runtuh teros??? hahaha... pengsan! :p

lily lotus
sejak yg 2nd nie ada mmg tak senang nak mandi.lelagi kalo pak dia takde. seksaa! :D

Elyn
layan ckp kalau dia tak nangis ok lagik. kalau menangis cam kena pukul tu yg tak senang hati dibuatnye. bingit! takut plak jiran ngata. ekeke..