Wednesday, June 10, 2009

Maaf

Jika ada email yg tak dikehendaki masuk email kengkawan.

tiba2 pagi nie my hotmail acc tak boleh masuk.

pelik bin ajaib! tapi bila buka yahoo mail, ada email dr my hotmail acc mintak duit!!!

heh!! gilo apo??? bile mase wallet aku hilang?? dah tu pound plak currency nya???!!

nak keluar rumah pun berkira inikan pulak nak pi travel jauh gitu???

sungguh tidak logik.

oleh itu... minta jasa baik semua, sila la delete email gile ituh.

email ku telah diserang spammer!!

aritu ym. la nie email plak!! lagi parah email tu adalah email kerja. abisssssssssssss!!!

try reset tapi tak masuk2 alternate email. pelik berganda2 aku nie ha!!

Ada sesiapa yg bijak pandai nak trace my acc??? sgt2 aku perlukan acc tu sbb relate to my HL dan kerja. pengsan!!!!

5 comments:

Elyn said...

owhhh br aku paham hehhehehe

Arin said...

tuh le..terkujat gue pagik td..arin tade idea camne nak trace acc..kot ader iea kang..arin bgtau ek?

Zana S said...

Elyn
haiyaaaaaaaa....
maid apa citer??

Arin
tgh try apa arin tunjuk. zana tak dan nak melayan menda2 nie sbb siang kang asst ramaiiii nak tolong. sampai ada yg tolong tutup pc pun ado. huhuhu...

*shay* said...

ala siannya... shay bab trace2 tak la pandai langsung... kena tanya pada yang pakar la...

Zana S said...

shay
sampai ke sudah mmg innalillah la email tu... huhhuhuhu