Friday, June 26, 2009

Tag Lagi!

Rasanya pernah di tag oleh makcik elyn. tapi tak pasti betul ke dok skop yg eden cover nie. ekeekeke...

ala2 udah bayo tag la ek makcik. macam dah lama gile. aku cari kat label hang pun ala2 tak masuk lagi. :D


menan pertama aris. hadiah dari my boss. boleh la kot... sbb menan pertama di bagi dek mak teh telah selamat kat nursery adik. 2-3 hari return gak la... lelama.... dah jadi sebahagian menan anak2 kat sana. takpe... anak den pun main gak :D


nursery bag aris. kat poket ada cream kekalau melecet ke hape. ngan bag baju kotor adik. bag nie kawan ku hadiahkan utk mirul masa dia lahir. tapi yg pakai adiknya. dah lunyai pun. ala2 kena cari beg baru la kot. huhhuhu...

tutup biru susu aris, botol susu 2, 1 botol lagi utk minum air masak, biskut dan bedak.(mandian mmg bagi sesiap kat sana. lupa nak cek, ada stok lagi ke dok. :d )

baju tido sepasang, diapers 4, towel(tiada dlm gambo) ngan baju spare (pun takde dlm gambo). kalau bagi baju extra byk, kesian bbsitter, ingat kita nak suh mandikan anak kita kerap. huuuuu... aku dah terkena sbb aku ty, aris tukar baju ke mandi tghri? bs kata depa mandikan. haaaa.... aku ckp, takyah mandikan kalo tghri sbb depa mandikan petang pun kol 4-5. penat n masak pulak aku nak basuh baju je nnt. teheheeh...

okeh...apa lagi ya??:D

2 comments:

Anoy said...

ape ek menan aris??? mak teh pun dah lupe daaa

Zana S said...

dragon yg ala2 rupa dibo peberet aris. pastu kattepi tu ada plastik bulat yg ada bola2 kecik kasi bunyik tuh. menan tolly joy.

mirul dpt gak satu dr mak de dia dulu. yg itu masih ado. :)