Wednesday, June 17, 2009

Hadiah

Nyai kasi duit, umi tolong carikan hadiah. boley???

tapi ada balen tau... bukan den abihkan. hehehehe

memula excited

kendian.... aku yg buat depa duk main.

hamboi!!!! nie menan sapa nie???

asal selongkar, unjuk kat aku suh buatkan.

bagusnya la hai....

sekali dia ok la... masuk sekian kalinya.... mau aku bungkus masuk stor kang!!

miahahha!!!

(pangai buruk aku... asal depa tak main menan depa, dia biar sepah, aku amik plastik bag, simpan masuk stor. padan muka! tapi tak tanya plak tuh. sah la depa dua tak kesah! heh!)

5 comments:

Elyn said...

hihihi ko jelah main jana oii....... apa raaa sume nk sumbat msk stor!!! seb baik ngan anak2 ko x sumbat lam stor hahahahha

Zana S said...

hahaha! mane taknyer, diorg main pastu sepah, pak dia bising kat aku. aku geram, sumbt stor!

kang tak beli tak main tak pandai. tapi lagi depa pandai main periok kuali aku daaa! :p

BUYEN said...

huhuhuu...aku lak dah puas nengok anak dara aku main..habez penuh umh
wei zana ko jawa mana..panggil nyai tu..aku pun jawa..tapi ibu aku takmo cucu die panggil nyai...nenek senang

BUYEN said...

huhuhuu...aku lak dah puas nengok anak dara aku main..habez penuh umh
wei zana ko jawa mana..panggil nyai tu..aku pun jawa..tapi ibu aku takmo cucu die panggil nyai...nenek senang

18/6/09 2:24 PM
Delete

sumijelly said...

hahaha...sama la anak sumi pun cam tu...
memula jer excited...leleama heran pun tidak block tu...last sekali duk jer dalam stor...
hahahaha