Tuesday, June 2, 2009

Isnin 1/6/2009

memulakan pagi seperti surirmah yg lain,

dapat call dr ex-boss berkenaan salary yg tak lepas dr bulan 4 hari tu beserta alasan2 yg buat aku nak letak phone.

sakit! salahkah aku meminta setelah menyelesaikan kerja2 opis tu??

nak aku fahamkan laki aku.. tapi expenses aku, is my own money to pay lah!

dlm erti kata lain... bulan 5.. tak payah harap la kan... mcm nak humban je balik kerja2 yg pending tu kat opis dia balik. Bolehkan??? :D

mirul n aris ada dengan aku kat rumah. pagi... semua ok. masuk tghri aris tido terjaga n aku mula nak masak, dia buat perangai... mmg sangat aku sakit jiwa!

amirul.. joint perangai adik. tapi dia sibuk nak main air kat singki. tak terdaya nak marah or nak menjerit, aku biar je la apa diorg buat. Aris??? melalak. dukung ok. letak je kat seat dia.. melalak mcm kena pukul.

masak dlm keadaan tak aman.

dapat call, my best buddy dr kedah n shah alam nak jumpa.

atleast, aku lupakan kejap sakit jiwa hati semua!

thanks guys! u know who u are!

nak gambar boley??? hiksss!

6 comments:

Arin said...

sabar ye zana..

bab anak2 tuh..mmg tuh cabaran nye kalau kita kerja dari umah..kadang2 nak pekik jerit pon pk 1001 kali..sah2 budak2 nih tak paham..th yg kadang2 arin sellau bawak hanum ke playground..biar dia release energy terlebih-lebih dia kat tempat main..

Bila balik dari main.kompom penat..bila penat dia tgk tv tanpa kacau kita..bab si adik lak?nak ngempeng nyusu je le cabran nye.. :)

Yakin boleh Zana!

Elyn said...

yea saya setuju ngan ckp kat arin!!! hehehe ko jgn kutuk aku blk gegege

lily lotus said...

konpius jap...zana dah jadi fulltime housewife ke??

BUYEN said...

ehhh..ko ni zana..ko tak keja dah ke..
poning..poning.
ermmm ce citer sket..or miskol aku..aku leh kol.huuuuhuhu if nak citer laaa

shaliza said...

smile...:-)harap lps ni akak dh tak moody2 lagi..

Zana S said...

Arin
hehe.. itulah.. zana mmg nak ikut apa yg arin selalu cerita. tapi.. tulah.. zana masih berusaha adapt ngan situasi skang nie. anak mmg takleh nak cakap apa. cuma kita la kena ikut flow depa. tapi mmg cabaran sungguh. thanks again :)!
tang playground tu... amirul mcm dah terjebak. insya Allah nak bawak dia jugak satu hari nnt. :D

Elyn
aku selalu kutuk ke?? hahaha.. tak pasan plak. :D (inesen gile nie.. :p)

lily lotus
in the middle... zana pun tak tau nak citer cemane.. tapi gitulah.. pjg beno citernyer lily... :D

Buyen
cue ko cari lubang tuk aku kat opis ko tuh..boleh aku citer pjg kendian hari.. tehehehe

shaliza
berusaha!! thanks :D