Friday, May 29, 2009

Award!!!

Syarat-syaratnya :-

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog

2. Link the person you received the award from

Aku dapat award ni dari syahadah . kenal dari dunia blogging juga. memula tak perasan kehadiran dia. bila mak anak dara nie bagi komen, baru la aku hegeh2 jengah blog dia. tehehee...(senang je nak saya mai blog yg lain, sila la bagi komen. sure saya singgah :D) cemane leh melekat?? ada orang approach sangat skema. tapi ini orang aa... mcm dah kenal lama plak gayanya... tros lekat kat blog dia sbb tak rasa kekok. tehehe.. ke sebab kita sebaya?? sebaya kah kita?? huhhuhu... btw, thanks bagi award nie kat zana.. moga kekal persahabatan kita k. :D

3. Nominate at least 7 others blogs
4. Put links on those blogs on yours

Shay
Mak Mencah
Shaliza
Intan
4 je lah ek.. dah mati akal nak paksa org. hahaha!

5. Leave a message on the blogs of those you've nominated~ will do it.. :D


Lagi satuk!!

aaaaaaaaaaa........ mcm dah buat.. oleh sbb dah buat, saya tepek award je ek. link dia?? meh jenguk cinie..:D

Thanks again! :D

5 comments:

*shay* said...

wah kita dapat award la... time kasih tau... :D nanti kita gantung kat blog...

shaliza said...

tq kak,dpt jugak kita ya..nnt sy amik n ltk dlm blog.

syahadah said...

n ak carik kawan kena hegeh2 sikit2...malu tolak ketepi..hehehe

Lestat said...

Salam

Ada pertandingan baru di blog aku.Mehla join dan kepada pembaca blog ini..anda dijemput menjayakannya juga.

Zana S said...

shay &shaliza
sila2.. jgn memalu :D

syahadah
betol!

lestat
okeh.. macih