Wednesday, August 8, 2007

Admitted


Cian boss ku... masuk spital plak dia semalam. Since last friday mmg dia demam. tapi sempat lagi pi jb nengok nephew hubby dia kawen.

Padehal friday tu juga aku pi lunch ngan dia kat bangsar village. tak nampak pun ketidaksihatan dia tuh. yg aku tau.. anak dia yg tak sihat. huhu...

Betul la kan... sakit pening nie sume tak boleh di rancang. Kalau hari nie nak kena.. mmg kena jugak.

Moga2 aku pun sihat la hendaknya sepanjang bbrp bulan nie... Amin.....

Satgi nak cabut gi Damansara Specialist. er..err.... cemane ek nak ke situ? mau sesat aku nih. adesssss

7 comments:

Red Mummy said...

kona kanan
msk kiri

turn right
turn left

sampaiiiiiiiiiiiii

Lucca D Jiwa said...

emm... kesiannya boss awk.. saya doakan beliau cepat sembuh... amin...

mad redo1 said...

semoga disihatkan bos zana bersama dengan anaknya itu...

Fozalin said...

seb baik aku ade.... siap bg instr. camno nk pi sane tapi kan.... ko lupe satu la.... kek tuk aku dh beli lom? ekekekeekek

MyHeart said...

alahai siannye bos ko ek.....sunyi la idop ko tanpe leteran dr bos ...hehehhe

Boss..

Semoga cepat sembuh yek....

Jie said...

moga boss awk tu cpt sembuh
dpt la g lunch sesama lagi :)

Zana Sadri said...

kak red... adoi... mmg sesat kalo ikut direction kak red nih :p

Lucca n Madredo1.. terima kasih doakan mereka anak beranak cepat sembuh.(tak lama lagi anak dia nak upsr)

fozalin...ada gak tak betuinyer direction ko tuh. kek ek? kang kalu aku beli mau aku yg kena mkn tu... klau nak.. ko mai cnie ek. teheheeh...

myheart... mmg sunyi pun dr soklan2 mencabar minda dia tu... byk gak keja tertangguh. aku tolong peningkan. huhu...

kak jie... harap2 begitu lah. leh dia banjer lagik. muehehehe...(sesejak dia ada partner nie jrg plak nak banjer zana.. akakakaka)