Monday, August 27, 2007

Wedding 25/8/2007

Birthday mawi ek ari nie. hahahaha.. sempat lagi aku ingat tuh.

Ni gambo masa sepupu aku kawen. sepupu aku dr Felda Jengka, Pahang. dpt wife org kl. Dekat je, Sentul mari. hehehe...

Lama sgt tak pi sentul nak ke tempat tu pun sesat. hihi..

Diorg nikah n trus naik pelamin. so, ni la gambo2 nyer. yg aku geram tu tiap kali nak snap pic je mesti ada org lalu lalang. mmg no manners tol!

pic yg kureng. nape half je ek? sbb ada prob masa aku edit pic nie tadi. hehe.. janji penantin nmpk dlm pic tu ok la kan.

Amirul tunggu umie mam. dia pun mam sekali. pedas pun dia telan gak. :D

Hantaran dr pihak lelaki. Sempoi je kan.? boley la..
Hantaran dr pihak perempuan
Pengantin sarung cincin

26/8/07 buat kat Pahang. mak n adik badik ku je pegi. aku dah tak larat nak jalan jauh2.

So, semalam aku wat apa? tido la . apa lagik. hehehehe...

4 comments:

RedWGG said...

eppy bdy to mawi..eppy bday to mawi...eeeehh..eeeh...

:-D

hmmm..kaler biru itu sungguh menawannn!!!

mad redo1 said...

kalu orang lalu depan tu sound je trus... hehehe... tak pun buat le gaya photographer pro, sure tak brani kacau nyer...

hehehe...

Zana Sadri said...

iefa... minat mawi ke?? hehe..ingat je tapi mmg femes pasal besday dia tu. hihi..

biru dia tu naik seri kan.. zana pun suka. wpun simple tapi meriah.

bang mad... dah sound dah. tapi org lain plak yg buat lintas hormat. rasa mcm nak liku2 je pale diorg tuh. iskh...

Lily.Lulu. said...

epi bday kat mawi juge laa .. walaupun dah lambat :D


kaler biru ... mengerlip jugak kaler nih !! :D