Friday, August 3, 2007

CSI : Crime Scene Investigation:Las Vegas Season 7

Anybody follow this drama series???

Last week Sara Sidle kena kidnap dgn anak angkat pembuat miniature.

Then... end up sara terdampar bawah keta sebijik yg di tunjuk dlm miniature yg dia tinggalkan kat bilik Grissom.

Itu je ke ending nyer? dgr kata sambung season 8. tapi.... tak puas ati plak abis camtu je.

Ala2 criminal minds la pulak...

Ntah kenapa... minat sungguh citer2 gini. korang pun addicted cam aku ke? teheheheeh

7 comments:

Fozalin said...

aku dh x tgk lak cite nih.... tgh bz hadap "L word" lak ekekeek..

Red Mummy said...

oh saje buat gitu so that dia leh sambung kat next season..

akak pun layan gak, actively coz tu sirman nye fav.

aku ngah tunggu si fozalin ko tu bagi L word dia, taun bila la nak dpt pinjam tuh

RedWGG said...

hai kak zana...
hehehe...
acctually kita dah lama jadi silent reader akak..
siap letak url kat page lagi
sowi tak mintak permission b4 tat..

iefa pun tgk citer nih..
tu yang sakit jer jiwa tgk last episode..
sian kat grimson (tol ker heje?)..
CSI habis sapa semua - Miami, NY, LV...
sukerrrr...

Zana Sadri said...

fozalin... pasnie ko leh summary ke aku plak ek.. tehehehe...

Kak red... sakit jiwa gak ending gituh.. tapi mmg peberet tuh. tehehe.. ulang lagik pun leh tahan duk depan tv.
Tunggu kak red.. jgn tak tunggu... mau taun depan dpt tuh.. ekekeke...dia ni tido cepat. mau 1/2 cd pun tak abis tgk sehari :P

Redwgg.... oooo.. jadi betul la tu ek... tehehe.. tgk muka ada iras.. sekali tgk blog.. uits... nameku suda terpampang??? tehehehe... takpa... no problemo... apa2 pong meh la kita meramaikan kengkawan di atas nama blogging pulak.. tehehe...(skema sungguh :P)
Er... tang kakak tu.. bukan kita sebaya ke?? tehehe...
CSI miami kureng ckit sbb boss dia tu cam poyo la. huhuhu...(jgn mare gue ek :D)

mad redo1 said...
This comment has been removed by the author.
mad redo1 said...

ni sorang lagi peminat CSI, kalu yang Vegas tu dah buleh relate dengan tempat2 tu cos baru je sampai kat sana baru2 ni...

ranking mad redo1
1) CSI: Crime Scene Investigation
2) CSI: NY
3) CSI: Miami - Horatio tu kureng sket le, cam good good je...

hehehe...

Jie said...

suka vegas dr yg lelain tu....layannn...