Friday, August 31, 2007

Bunga dan Bunga dan Bunga

kan dah kata... nak cuti.. tapi "big boss" tak cuti. jadik.... selepas dpt approval secara verbal, jalan la kami bertiga. aku hangkut mil ngan anak aku pi floria kat putrajaya. sampai je kat sana hujan mencurah2. adeh.... tak syiok tol. sib bek sekejap je. pastu kembali cerah.

Tunggu rombongan che mah dr selayang sikit punya lama.. ciess... tu la dia anak dara yg kata nak kuar kul 10.30pg. tapi aku gak yg terpacak dulu kat ptjy. ciessssssssssssss.....
(sebenonyer umah aku lagi dekat ngan ptj tu.. so, aku la sampai dulu kan.. muahahahhaa...)

Mirul ngan nenek berlatarbelakangkan tempat kawen org2 hindu. cantik bunga2nyer

tah apa la nenek ngan nyayi borak tu

oked la

aiyork!! abaikan...:p

sengih sokmo mirul ek

kekwa pingpong .comey jek.

nak amik gambor bunge blakang tu tapi minah nie plak pose lelebey. hiks!

comeykan?

bunga raya yg cantik lagi comey.

dekat entrance. ramai btul org begambo kat cni.

bunga kesukaan ku. tapi nape nampak life cam tak cantik je?


dah mendung dah tu. (tak sampai sejam kendian hujan turun mencurah2)


hah!

lepas mkn ingat nak trus pi alamanda sekali hujan. lebat giles.
dekat 1/2 hour gak la stuck kat tepi tasik tuh. sampai kat alamanda dekat kol 3. jenjalan bagai n siap minum kopi tu... pes time aku singgah minum2 mkn2 dgn mak2 sekalian. tehehehe.... klau dgn en. laki ku mmg mahap dipinta lah. takkan dpt masa bersantai2 nie. ekekeke...

kul 5++ gerak balik subang n rombongan che mah pulak gerak pi kajang. mlm kang diorg nak tgk bunge api pulak. sure nyinggah umah kat ptjy plak la nnt tu. huhu..

aku plak... balik dah tak kosa nak masak. singgah beli mknn utk org2 dirumah jugak.

pergh!!

sakan berjalan. mmg sakit kaki, badan aku nie sbb merayap sokmo. mlm tido awal lak tuh. huhu..pengsang!


9 comments:

Fozalin said...

smlm aku br smp dr perlis mak aku dh ajak pi floria nih.... ishhh ptt ari tu ko bwk mak aku skalik oittt

Zana Sadri said...

mak ko keja la ari kamis tuuu. klau tak sure mak aku dah ajak sekali. tehehehe...

Jie said...

lawanyaaaaa...bunga² tu..mau suku gile kakjie kalo tgok

Zana Sadri said...

suku je kak jie?? yg 3/4 lagi pi mane?? dia ala2 nak ke kebaikkan la ek :p hahahaha

(makcik zana pi sana dekat 50 hengget abis beli orkid. murah kot :D)

pu3nemo said...

alaaa sy x g la tgk bunga2 nie,bz ngn keje..!! uwaaaaaaa

Anoy said...

che mah dah kasi warning (masa pi cameron aritu pun)
NO MORE BELI BUNGA2
pasai anak nyer nih rajin beli je
tapi tak rajin jaga. huahahahaa

Anoy said...

kak lin...acik shidah buat taktik nak bunga free tue. hehehehehe

RedWGG said...

bungaaa??
wahh..semerbak gitu..

echah_syed said...

jeleznyerr..sede la x dpt g.bila dorang nk buat kt kk nie?huhuhu..klu sudi singghla kt persismutiara.blogspot.com