Tuesday, August 7, 2007

Selamat Ulang Tahun


Selamat Hari Lahir buat Puan Napisah Hj Jubir/Zubir yang ke 59 tahun pada tanggal 7/8/2007.

Moga2 dipanjangkan umur, dan dikurniakan kesihatan yg baik, Insya Allah...



Ikhlas dr...

Abah, Umi, Amirul...

Hari nie Ari jadi mak mertua ku... cek esah. Tehehe... tgh berkira2 nak belikan kek petang nie. Nak beli sate payberet dia jauh sgt kat melawati. so... beli kek dulu lah ek.. weekend nie kita mkn besau. tehehehe...


dr kiri... kak anim, che mah, mirul(of cos :P), aku n cek esah.

5 comments:

Jie said...

ooooooo ada makan² lagi..


ucapkan slmt hari lahir juga..moga ditetapkan iman,sihat tubuh badan,kesenangan harta benda...kesejahteraan dunia akhirat

Fozalin said...

eppy besday makcik.... ptg kang nk joint mkn kek leh makcik? bole la.... zana tu dh slalu mkn kek... kek kawen saye abih dah die sebat ekekekekekekk (larikkkkkkkkkk gak)

Red Mummy said...

makcik

saya diva.

red diva.

saya dngn ini mengumumkan, makcik cuti masak untuk anak menantu arini.

horeyyyy

MyHeart said...

hepi belated besday to makcik esah.....moga dipanjang kan umur dan murah rezeki selalu.....nak join makan sate nanti bole tak makcik?

Zana Sadri said...

kak jie... mekasih atas ingatan tulus mesra itu... :D

fozalin... ko larik la kemane pong.. tu bodyguard aku ada kat opis ko .anytime aku leh suh dia kick ko. wakakakaa...
Kek semalam ade layi.. best2..

Kak red... dia lom kenal kak red lagi nih. nenanti dia dah pandai komputer zana kasik ajar n kenal sape kak red okeh.
Suh ka dia jgn masak. tapi mmg kena maska gak sbb ayah mertuaku takkan makan diluar.. kuang kuang kuang

myheart... mekasih...meh la ikut.. tapi bawak bekal duit yg secukupnyer ek.. muehehehe...