Thursday, August 23, 2007

As I Promise...

Hari yang cerah bertukar mendung.... sekaligus menjemput titisan air dr langit ke bumi bertuah ini...

.....................
.....................
.....................


Tapi... yg nak ku kongsi bersama rakan2 sekalian adalah... ... jeng jeng jeng..........................................................

Hadiah yg telah selamat diterima selama diatas jawapan kuiz itu hari. *wink* *wink*

Terasa semangat plak nak jawab soklan lain pasnie.. muehehehehe....(nie pun ciri2 nak push kengkawan sume utk jawab kuiz gak nie. ekekeke)Yang macam notebook tu senikata dan note lagu patriotik. sungguh patriotik aku hari ini mendengar lagu2 ini. tapi lagi suka yg instrumental. :D

Inila senarai lagu2 itue.. Semangat berkobar2 nak nyambut merdeka nih. ekekeke.. tapi kan encik... nie 4 tahun lepas nyer terbitan ni.

Yg baru takde ke? suka lagu Malaysiaku Gemilang kat tv skang nie. hehe.. (nie la org kata.. dah diberi betis nak peha. hahahaha....)

jawapan aritu tu kan lily, mcm nie la beh kuang bunyinyer.

SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA.. AKU DAH PECAHKAN KOD NI.. AKU NAK HADIAH DARI LESTAT.. AKU KENA EMEL KAT DIA ALAMAT AKU. SAPA CEPAT DIA DAPAT.. LESTAT HEBAT.

dua patah perkataan terakhir tu mmg tak rasa nak tulis tapi kena jugak sbb part of coding. :p

Adakah sesapa berminat nak meminjam cd ini?? sila la hubungi saya bila2 masa sahaja. akan ku beri pinjam cd ini bila2 masa juga. tapi.........ala2 kena dtg jumpa la kita ek :D . tehehehee...

Lestat.. klau ku tahu opis mu disitu.. suh je mu pas ke adik ku. dekat sgt. huhu...

8 comments:

Fozalin said...

pic plg atas tu nmpk sgt kamu adik badik mmg ske amik pic ala2 gitu ekekekekek..........

Lestat said...

walaupun dah 4 thn lepas punya terbitan..ia masih digunakan lagi.hehehe..lagipun dah nak merdeka 50thn..keMalaysiaan sikit bulan nie..hehehe.

Kak Zana - Nanti kalau menang..kita pass kat adik nnt.

Lily . Lulu . said...

oh yehhhhhhh , itu jawapannya yeh. tapi memang betul, 2 perkataan terakhir tuh x leh blah !!

:P

uhuhuhu ~

RedWGG said...

sungguh patriotik gitu..
merdeka! merdeka! merdeka!

Anoy said...

she's inspired by ME!

pu3nemo said...

ayat yg last tu wat sy nk gelak besar jek.. congrat ya kak zana dpt adiah dr bro lestat.. =p

Zana Sadri said...

fozalin... tu tanda dah abis geram sbb takleh kuar lunch. lapo dah tuu.. huhu..

lestat... apa2 aje la lestat. janji pree. ekekeke.

lily... tau takpe. haha

iefa... ya.. mendeka.. tapi tema ari merdeka taun nie apo ek?-soklan peksa ari tuh.. dowh.

anoy... apo inspired? dah tgn gatal sbb ari ujan ler. ceh.

macih nemo... net time jgn lupa mencuba.. ;)

Jie said...

oooooooo dah dpt adiah ye...cepat tul dapat..tak rugi msk pertandingan ni kan...



ngeh..ngeh...ayat msk lif