Monday, August 27, 2007

Iklan Seketika


Takut ke menangis ke nak sengih? Gambar seorang kanak2 yg ditakutkan oleh abahnyer dgn menggunakan patung mickey mouse. :p

10 comments:

Anoy said...

mak teh bole tolong jwbkan
amirul tgh amik feel nak nangis...dlm bracket amirul ni pantang pelik sket mmg ler akan kuar volume 'itu' tutup bracket
huahahahahahaha

RedWGG said...

cian..takut ngan patung mickey yea???

tp muka ttp chomey ler..

:-D

Umi Mia said...

tu macam muka takut dalam suka tu...kih kih kih..dulu Mia masa kecik pun semua benda takut...anak patung takut...bunyi kuat takut..mana ntah dapat gen penakut tu...mak ayah nya berani terlebih2...dah besar sikit ni baru boleh tahan...tapi kalau berani sgt pun susah jugak ekk...

Jie said...

hehehehe..kesian tul..menyakat anak ye

mad redo1 said...

kejam ke ayah nye ittew? hehehe...

Zana Sadri said...

mak teh...amik feel ke mende? mmg penakut tahap kuasa 18 tuh. :p

iefa...hehe.. tah nape tah takut ngan MM. padehal benda tu bukan kaco dia pong. hihi.. siap lepas tu sembab muka ke bantal tak berani nengok sekeliling. :D

umi mia... agaknyer masa kecik sume takut kot. tapi klau dia dah bani sikit mula la bani dia menakutkan org lain. hiks.

kak jie... kena sakat. klau tak dia tak reti duk diam. abis dia kemas rumah. hihi..

bang mad... tak kejam.. saje jek nak nyakat anak dia. pastu dia sdri pujuk. padan ke muka anak banak. hehehe..

Lily.Lulu. said...

ciannnnnnnnn dia . tapi muka mcm bukan muka takut ... muka nak nangis skit ade laa

hehehe .. patut suh buat muka gerun ! :D

Fozalin said...

hoh ari tu ngan mickey aku pun die tkt gak ker? hahahahah amende ler mirul nih

ReDbLoOdSnOw said...

ekekeke..klakar nyer.takut dek patung mickey mouse ek.z masih ingat dulu2 time kecik2 z ade patung mickey n minie mouse :P

suke gget tinga patung tuh..wakakaka

♥zie

Zana Sadri said...

lily... beh kuang la tuh.. nak nangis sbb abah dia sakat. pastu mmg dia mencebik sokmo. :D

fozalin...ckit lagi mickey ko tu dia nak gomol mcm dia buat kat teddy bear dia sdri. silap aribulan dtg lagi umah ko, mau arwah mickey tu dikerjakan. hahahaha...

zie... kak zana takde patung mickey n minie tapi... tabung ada. huhuhu.. pakcik belikan kat oversea. mcm ada je lagik tabung tu. (tapi versi kosong la LOL)