Tuesday, August 21, 2007

Aku kah..???

Wawawawawa... nak perasan sekejap dlm 2 minit.. hihi...

Dpt msg dr kawan nie mengatakan aku lah pemenang kali ini.. muahahahha....

Best2.. dpt hadiah! (fozalin..jgn jeles. :p)

Untuk keterangan lanjut... meh clik2 cnie..

Dah dpt present nnt baru la leh tayang ke korang nnt. :D

7 comments:

Jie said...

erk..ari tu kan ko ckp tak moh adiah CVd tu...ape kata ko bg kakjie...alaaa...adiah bufday in advance...ngeh...!

Red Mummy said...

tahniah kerana berjaya menjadi peserta yang berkaliber hingga menggugat mak diva!

yey!!!

lestat - ko bg dia soalan bocor ek?

Lily . Lulu . said...

hehehe .. congrats kak zana !! nanti cd tuh kasi burn banyak2 yeh
:D

RedWGG said...

wah wah wah...
winner daaa..
tahniahhh...

memecahkan kod??
hehehe..kalu saing ngan iefa
KONFIRM...zana menang jugak
hehehe..

Lestat said...

Itu kena tanya Umimia..dorang duk pakat dgn Kak Zana

Zana Sadri said...

kak jie... ada kabo takmo ke??(pikir, pikir zana :D)hehehe... cam best jek nak jawab kak jie.. warming up peksa semalam. hehe...

kak red.. macih.. tak gugat lagi kak red. tuu kena makan cacing baru tergugat tuh.. aiyorrkk!!

soklan bocor ada tapi jawapan bocor takde kak. hint je diberi ;)

lily... nak copy ke? boleh2.. RM5 hengget sekeping. muahahahaha...

Iefa... dpt hint dr umi mia. trus semangat nak cuba. ekekeke..(ada org tuntut share nmpknye... ekekeke)

Lestat... mcm kena beri adiah kat umi mia la.. dia yg tolong tau. hahaha... boleh ke mintak on behalf ni??

Lestat said...

umimia takyah kasik..u dah menang..dia dah tau tanak jawab.hehehe