Tuesday, October 7, 2008

My old friend




ni rancangan The Firm kat ntv7.
aku tertengok pagi tadi kat MHI.
terkeluar kot depa ni.
sekali...

Ehhhhhhhhhhh....
macam ku kenal je pompuan tuh??
AIN???!!!

lerrrrrrrrrr..... kawan skolah aku rupanyer.
nama dia nur ain.
tak sangka plak dia menjebakkan diri ke dlm rancangan realiti ala2 the apprentice tuh.

lama aku tak dgr berita pasal minah nie.

last sekali aku tau dia dah ada anak.. huhuhuhu...

tapi kat skolah dulu dia mmg pemes. sbb?

pemain bola jaring sekolah, peramah, pengawas sekolah dan mcm2 kesah personal dia.

aku tak amik port sgt. yg aku tau dia mmg peramah. masuk kelas aku pun ting 4 atau 5. itu pun tak lama.

tapi aku masih ingat citer dia masa dia skool kat spore. tough gile paper kat sane.. katanya... huhuhu...

tapi dia tak amik spm sama kitorg. tak tau la kesah apa... tapi..desas desus mengatakan dia ....
erm... tak elok pun citer pasal org yg ntah betul ntah tidak. tapi... aku doakan dia sukses la dlm kehidupan dia skang...

(aku penah nmpk dia naik moto with someone dgn anak kecil . masa tu aku baru blajar kat u. erm... ntah la... dia je leh jawab soklan, sape deme tuh.. :D)

6 comments:

hyfa hasan said...

oo..
member skolah ekk..
pemes ar ekk..

Anoy said...

BOLA JARING??? AIN???? mcm igt je sapa inih. Kakak nih jarang dah masuk team. Sekali 2 je jumpe lepaih tu tarak dah

Zana S said...

hyfa
pemes la jugak
mulut mcm bertih jagung
tapi bulu mata dia lentik giless
takyah pakai pelentik bulu mate. apekenamanyer tuh??? adeh.. lupe dah.

anoy
ha ler.. dah dia duk mcm biskot kat skolah. tu pasal dia jrg ada dlm team. antara kengkawan bai ngan ina la tuh.
ape kabo cik bai skang ek??? huhuhu

sweethOneY said...

hihi
lama x jmp alih2 tgk dh masuk tv kan kak :D

Kujie said...

itulah zana, jln hidup org, kita tak leh nk agak..

cuba kita paling nengok hidup kita lepas...mgkn tk sangka di sini kita skrg , kan

apa pun, kita bersyukur apa yg kita miliki saat ini.

ehh..ade kawan femes, bolehlah menempek jadi femes gak..

Zana S said...

sweethoney
ha ah... nnt lah..aku pun nak masuk tb gak. muahahahha.. (pasan2.. jgn tak pasan)

Kak jie
hehe,,betul tu kak jie..
tgk balik keadaan dulu tak sangka dah sampai cnie kehidupan kita. especially dah beranak pinak nie.
syukur alhamdulillah.

kawan pemes?? ekekeke... tak la sepemes hubby yg ada cousin jadik penyanyi tu..hak tu mmg tak dinafikan la kot. ekekeke. ::wink: :wink: