Friday, October 31, 2008

Spoil Lunch

Heh!

pagi punya la semangat mkn sekut ngan milo jek.

tghri berkobar2 nak order mcd. gile babasnyer ngidam nak mkn.

lama gak tak mkn benda nie dr posa sampai la hari nie.

dek kerana nak mkn sgt, kol 12.15 aku dah call delivery.

okla.. 12.45 deme sampai.

sekali... "alamak kak, sundae cokelat tertinggal la kak!"

"ha.. iye la.. pi la amik balik iye.."

aku masuk, makan la fries dulu. tapi.. fries dia nape tak penuh ek? macam masuk sesuka hati jek. separuh lebih ckit. bukan penuh mcm kita pi beli sendiri. (ke aku yg terover imagine?? padehal sama jek kot :p)

dah nak abis fries, baru la itu sundae cokelat sampai. tapi... aku mkn la burger dulu.

aku order big mac tau. (mmg kebulur pun.. :p lagipun ini yg aku rasa paling worth it kot beli kat mcd. :p)

erm.. erm... erm... dlm nak mkn tu aku pun telek la burger tuh. eeeeeeeehhhhhhhhh!!
.
.
.
.
.
.
.


Bigmac dah jadi satu layer ke?
pastu dah rupe quater pounder plak dah burger tuh.
lagi yg memusyikilkan aku...dia nya sesayur tuh sume lain plak cara pembuatannyer itu.
aku ty adik aku. "ko rasa nie bigmac ke bukan?"
tau apa jawapan dia??? "ini big nasty ghopenyer"
aisaehhhhhhh.... malas la aku nak komen bagai. menyentapkan selera jek.
tapi.. aku mcm nak email depa la. hehehe... nanti ko!! tipu aku ekk!!!

Tapi kan... sib bek la sundae nie penuh. aku bukak tutup dia pun siap melimpah2 laie. ke sbb dia dah cair?? hakhakhak.. apapun... mkn je lah.. rezeki dah ada depan mato kan....

Alhamdulillah...

7 comments:

Anoy said...

mcm aku ni jurucakap mcd plak gayanyer...mcd kene bg royalty nieyyyy

Elyn said...

haih kalo aku .... mmg aku call mekdi suh amik blk bende yg salah antar.... ko tye lat..... muke aku ni kalo depa silap hantar mesti depa kenai ekekekek....... cik lat risau je kalo bebudak delivery silap hantar.....

Zana S said...

anoy
ko kan customer tegar! jadik, paham la kisah2 nak claim bagai nih!

elyn
ko memang.tu blom stock ko salah anto. mau ko meroyan. mieahahaha.
aku nie pk satu jek. jumaat order byk. kang dibuatnyer dihantar balik lambat. lapo aku kang. hueheuhe..

Arin said...

zana, arin pon perasan..kalau fries delivery mmg sket woo..half dari bekas fries tuh..ke rider tuh sambil nk antau, dia dah pau fries..kehkehkeh..

Kujie said...

mmg tak big pun..penyek ade la..
smbil komen ni cik intan dok layan gambo tu..telan air liur dia..
hahaha

Kujie said...

mmg tak big pun..penyek ade la..
smbil komen ni cik intan dok layan gambo tu..telan air liur dia..
hahaha

Zana S said...

arin
agaknya kot.. tapi alasan tu mmg leh pakai.. hehehe...jgn satu hari nnt dia sampai dia ckp 'kak, nnt saya dtg balik ek. fries dah abis saya mkn tadi' haiyoooo tu mmg nak kena nampo la.. :p

kak jie
itula. tak mcm biasa. jadi satu layer. mmg tipu tauuu... dah la fries ckit. iskh...
nie la contoh mama yg saje buat anak meleleh ayaq liuq. babap je mama tu intan... ekekeke