Tuesday, October 14, 2008

Saturday Yang .................

Yang apo??

yang panjang di jalanan.

Kenapa?

cuba anda bayangkan anda berada di dalam kereta selama dua jam untuk menyampai dr Subang ke Ampang.

umang aiiiiiiiiii..... gile lama/ jauh tuuuuuuuu.... ekekekekeke

sebenarnya abg iparku buat rumah terbuka selepas asar kat rumah dia.

aku, mak, bapak dan si kenit berdua keluar rumah kol 2.30 pm

budget, sampai awal, mkn awal, balik awal. :D

udahnya kol bape sampai??? 4.20 pm baru sampai kawasan perumahan dia. haiyoyyoyo....

di sebabkan abah deme tak ikut, n yai ikut... sah2 la kena pulang awal.
(tu kalo yai tak ikut lama kot kat ampang... hueeeeeee...)

lelagi pak de kat rumah takde benda nak mkn. huhuhu...

Aris dr demam ckit sampai teruk dia demam. alasan: dukkkkkk menangis sesaje kat rumah abg ipar aku tuh. dah tu tak boleh org lain pegang or tenguk. sure menangis.

mmg tak senang aku nak beraya/makan. :D

alhamdulillah mirul ok bila jumpa abg2 kakak2 cousin dia. kalo takkkkkk.... sama je kekdahnyer ngan aris. huhuhuhu.. skang aris la waris pangai mirul. haru2...

Nak balik, nak keluar dr kawasan ampang pun dekat 40 menit. oleh kerana nak magrib sgt dah, aku masuk lebuhraya bertingkat klcc, masuk smart tunnel, keluar sg besi hway n masuk NPE. wahhhhhhh!!!! hebat aku meng' utilise' kan penggunaan tol2 yg ada kat kl tuh. nak pi keja pun tak teruk gini ... :P

takpa la.. org memberi kita merasa, org jemput mkn kita tadahkan pinggan... mueheehehe...

ada sesapa nak ajak dtg rumah??? .... ngeeeeeeeeeeee....

Tahun nie tak buat mkn2 ke ? owh... tahun nie disebabkan amirul yg cenggitu dan aris yg cenggini, mmg payah betul nak beraya apatah lagi nak buat open house. mmg duduk umah dendiam je gamaknyer... hhuhuhuhu..

on the way back. nie namanya keja org dah bosan ngadap jem. :p , tu kat MRR2 pun dua2 hala slow moving. adehhh

keta nie mencilok depan aku. saje je nak amik gak gambo keta dia. ekekeke

walaupun tergaru2.. pose tetap pose. Cheeeeeeeeeeeesse!!!

Kesian aris. demam n some more kena letak jugak bantal tuh kat perut dia. sbb? nnt dia berguling dlm tuh. malas nak suh dia duk car seat abg dia sbb dia mudah bosan. traffic light merah je siap la dia buat pangai. tu muka mamai nak tido. eh! dia baru bangun tido la.. hikss

muka nyai dan yai yg kebosanan tahap cipan. sib bek bukan yai drive. kalo idok... berbakul2 la syarahan dia... kan aku dah kata... bla bla bla... sabtu ..bal bla bla... hahahha... TET!


6 comments:

Elyn said...

aritu ko dh mai umah mak aku kan??? so same la mcm ko dtg umah aku hiksss bacin tul aku nih.... paham2 la ek

Zana S said...

hahahaha..ampeh!
tunggu ko ada rumah sendiri la.. baru aku dtg ek. :P

Arin said...

mmg sabtu lepas jem ntah pe2..arin terkene kat jln kuching ..tade xcident tade pe..tapi jem..perghhhh..dah le arin yg drive..saboooooooooo je le..

Zana S said...

arin
mak zana ckp kat sleayang pun jem jugak. kat mane2 jem kot sbb org kawen, org buat open house,org beraya, kan kan kan kan....
mmg dasat

Kujie said...

sbb tu kak jie paling mengelak utk keluar weekend musim raya ni...

dok umah, memasak...

Zana S said...

kak jie
iye kee!!! nape tak pangge saya dtg makn??? :D :D