Friday, October 31, 2008

Selamat Pagi Semua

Sebelum memulakan kerja, jom breakfast dulu... .. bismillah... ;)




bebudak berdua nie kalau nmpk lampu kat camera phone aku, sume berlumba nak terjah. (wpun takleh terjah ape mak teh mkn semalam tuh.. :p )

Pesanan buat mak teh ngan mak usu, termasuk untie elyn, bile nak banje kitorg.. haaaaaa.. jgn buat2 lupe, 9/11 nie ek. aris nak present yg paling best sekalik! ekekeke... :D

6 comments:

Elyn said...

eh eh nape name aku pun ade ni??? ko silap laaa untie elyn x msk lam list ok ekekekek

aD said...

tskkk.. bila baca entry nih baru aD teringat belum amik breakfast lagi.. pelik.. hari nih boleh terlupa!

Zana S said...

elyn
hahaha.. ngelattt!!!!ko pun masuk list tau. :p

Ad
uish.. takleh lupe.. kang bb dlm peyut marah kang. sape salah? hehe.. sila mkn cepat okey..;)

ita.itu said...

ala sdpnye nyonyot puting ek...bdk2 kan

Zana S said...

ita.itu
nak gak buang. tapi punya la payah. nak jugak dia cari mende tuh. lelagik kalo nak tdo.

yg lawak tu dlm tido pun boleh raba2 keliling carik puting. pandai plak masuk mulut tuh. haiyoo!!

Anoy said...

adik!..senyum byk2 kalo tak nnt mak teh takmo bagi adiah...huahahha