Tuesday, October 28, 2008

Wedding

tghri lepas zohor kami anak beranak pi majlis kawen kawan aku. sesama duk matrik, sesama duk serumah utk sem terakhir di uni.

alhamdulillah... sampai jodoh dia. Mastura n Halil.. Selamat Pengantin Baru...:D

kitorg sampai pun lambat. pengantin pun dah mkn. tapi nama nak amik gambo pengantin idok le dpt.

baru nak kuar camera udah kena sound dek laki den. huhuhu....

tros cancel. nak kata muncong pun boleh kot. tapi tak guna pun nak bawak rasa merajuk sbb lagi aku buat pangai, lagi la abah bising kang. nie pun syukur dia nak pi.

sayang gak tak sempat snap gambo panten. harap ko bagi la aku gambo ko tu ek Tora.

tapi...yg lawak masa tu, aku leh sumbat aris ngan nasi minyak. ekekekeke.... mkn plak dia. sib bek tak pedas. :D mmg kaki mkn la ko adik!!

Ikutkan aku nak ajak abah pi open house kawan sorg lagi kat Taman Kota Cheras. tapi awal2 lagi dia ckp "pi umah org kawen je. open house nie len kali leh pi"...................
terpk gak, len kali tu bile agaknyer?? huhuhu...(tu pasal aku maleh nak buat open house. umah org pun aku tak pi lagi mau jemput org?? sdri mau ingat la kan...)

maaf kalau jemputan kengkawan tak dpt saya penuhi. korang pepaham je la ek!

Lepas gi umah pengantin, tros balik selayang. Wah!! rejeki... pakcik yg duk blakang umah mak aku buat open house. pi pun lepas abah depa balik. Nak singgah opis buat kerja katanya.

sib bek mirul tak berapa perasan abah dia takde. kalau tak mmg haru la.... huhu...

sape ek amik gambo??? oooooooo mak usu ek.. mane la gambo nyer mak usu?? bak mai sekeping dua plzzz ........ :p

2 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

akak pun gi kenduri ahad lepas. dgn danish demam pi jugak sebab malas nak masak ekekekeke. tapi tak amik pic pengantin sebb cam tggai lam keta. nak amik ngan hp malas ler...

Zana S said...

casper
hehehe.. masa nie diorg tak meragam tapi telah di tegah oleh abah depa. nak tak nak simpan la balik camera. huhuhu...

akak lagi kejam.. ekekeke.. tapi danish tak melarat ok jek.. :D