Saturday, May 23, 2009

1991323

Nombor ekor!! cepat pi kedai beli!

ekekeke!!!

19-hari lahir abah

9-hari lahir Aris

13-hari lahir amirul

23-hari lahir umi

semua nombor ganjil kan???

kebetulan yang tak aku perasan. bila aris lahir baru aku congak2 kebetulan ni.

mak ngah depa plak... 11/9. Aris terbalikkan je dgn mak ngan dia 9/11

tu kalo tak ingat tu mmg haruuuuuu la kan... tehehehe..

sebenarnya...........

nak ucap pada diri sendiri je nie..

Selamat Ulang Tahun yang ke 30 today!!!

moga di kurniakan kesihatan yang baik, umur yang panjang, dimurahkan rezeki, untuk melihat permata hatiku membesar sebagai manusia yg berguna kepada Agama, bangsa dan negaranya!!

6 comments:

Arin said...

Hepi Bday Zana!!! Semoga murah rezeki, panjang umur dan kesihatan yang baik sepanjang hayat..

*shay* said...

selamat hari lahir... semoga panjang umur murah rezeki... semoga dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang hayat, serta anak2 yang soleh dan solehah...

semoga berbahgia didunia dan akhirat...

Kujie said...

Epi birthday Zana.....Baru 30!

ada 9 thn lagi sebelum bertukar angka di depan..hehehe

Moga ditetapkan iman, sihat tubuh badan, kesenagan harta benda dan bahagia dlm kehidupan dunia akhirat

Elyn said...

happy besday cousin ku tercayang heheh.... bila mau open table!!!

BUYEN said...

epy bufay zana...yg ke 30 huhuhuu
sama la kite erk..haaa moga bahagia d smping fmly tersyg..

Zana S said...

Arin-mekasih... bila nak buat makan2?? ekeke

shay-mekasih... amin.... :)

kak jie-mekasih kak... uish.. lambat lagi nak tambah 9 tuuu.. ekeke..

elyn-macih... uish.. bukan ko ke kena open table dulu?? :p

Buyen-mmg la sama.. dah ko satu kelas ngan aku dr skolah rendah weh! perasan muda apo??? hahaha