Thursday, May 28, 2009

Wallet Saya

Tagged by Makcik Elyn!!!


A. Snap the picture of both inner and outer of your purse


Outer & Inner

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.
Rolex. ni bukan wallet. tapi passport holder. di ambil dr tinggalan brg2 ex boss aku yg dr swiss ituew. mane dia tak amik, aku simpan. baru lagi pakai nie. awal tahun nie kot. tapi aku tau, dia simpan benda alah nie lama dah. disebabkan dia balik secara 'paksaan' jadi.. byk barang dia tak ambil dan tak tuntut. ada gak yg lain aku simpan. nak buang sayang. mahal tuu... huuuuuu....

C. Take out whatever its inside your purse.



List of the cards.
- Mbb Cc
- Mbb atm
- Herbalife membership card
- Jusco card
- Mydin card
- Bonuslink card
- Mykad
- Lesen memandu
- Kalender


- duit??? bape sen je ek?? ekekeke!

ada satu lagi card holder dlm hbag ku ini. tu jejenis kad yg pakai sekali sekala. yg pasti, tok nenek kad anak semua aku simpan. nak kena tebar ke?? huish.. tak dan aku nak ngemas balik. tgk gambo pun leh agak byk nyer kad dlm tu.

erm... card holder tu en suami yg suggest ( dan belikan) sbb wallet dulu rabak pun sbb kad2 nie semua. tehehehe... :D

D. Tagged other 7 persons.
takmo tag kot.. mcm rasa ramai dah kena buat. :D ngehehehhe
(sila ucap mekasih kat saya... miahahaha!)


E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.
Elyn nie?? purse dia mmg kemas sbb dia mmg takde keja asik belek hbag or purse kasi tersusun belaka. miahahaha!! dia mmg saje nak suruh saya tunjuk wallet saya yg bersepah tu sbb dia mmg rajin nak tolong kasi komen. takpe.. next time aku mai opis ko, aku kasi je hbag aku yg bersepah tu utk ko kemaskan. ko kan pengemas tegar hbag. ekekekee!

2 comments:

Elyn said...

ceh hampes la ko!!! tp mmg bag aku plg kemas lalalaal

Zana S said...

Elyn
iyolaaa!! :d