Monday, May 4, 2009

Lebam

nampak?? tu ada line kaler kunin kat tgn aku.

amirul kan dah pandai main tingkap keta aku.(bukan dia jek.. aris pun kekadang tak sengaja tertekan)

ari jumaat pagi gi beli brg kat mydin. hazab gile.. ramai beno org. target ramai balik kg. tapi lagi ramai berkg kat citu.. thehehehe

balik singgah subang sat. sebelum semayang jumaat balik umah. aku dah amik kunci. sekali kunci pagar yg aku amik takde kunci pagar kecik. kengkonon suh abah dia bukak tingkap kat co driver, yg mane si amirul duk ctue, tak bukak abis, aku julur tgn.

tak abis ckp ngan abh, kunci tak smapai ke tgn, amirul pi tekan tutup cermen tingkap.

Terjerit aku wey!!! kebas tgn aku dek katupan mirul yg nak2 jugak pi tutup tingkap tuh. abah tolong bukak. tapi sebelum dia bukak pun... pi tekan aras ke atas. uish.... rasa cam nak terputus tgn aku nie ha!

wpun lebam... aku masih bersyukur ... bukan tgn aku di smash pintu keta.(amirul dah penah kena, aku terkatup pintu, jari dia in between pintu. adeh.. meraung dia. sib bek tak kuat. tertolak angin je)

takleh aku byg tgn pakcik aku yg aku smash masa aku kecik dulu. gile ah!! aku tutup sekuat hati. tak perasan tgn pakcik aku kat pintu. mmg kalah monyet kna belacan dia masa tuh. sakit gileeeeee!!!

kawan aku sampai lebam hitam kuku dia. anak dia smash pintu keta, jari dia tersepit jugak. mmg meraung dia jam2 tuh.. uish..!!! tros insap.!

tak jadi nak marah mirul.

ikutkan siang tu cam ok je bekerja... bila malam... sengal gile... baru perasan blue black lengan aku. uish.!!

saya yg tidak bersalah.. peace!! :D

7 comments:

Elyn said...

aku penah terkatup pintu jari tersepit koooo perghhh berdesup sakit die!!! seb baik x lebam!! tp sengal la jari aku hahahah

Zana S said...

pintu biasa la ek?? kalau pintu keta... mau ko menari tango pastu. gile babas sakit koooooooo!!!

momguess said...

hohoho
sgt sakittt wooooo

Zana S said...

momguess
uish.. rasa byk betol bintang kat depan mata. ekekekeke!

Arin said...

perghh..leh imagine ooo sakit dia..

MAKCIK REHAN said...

tula zana..ko kurus sgt. kalau lengan balak aku yg kena gerenti takde kesan apa..wakakakaka. kesimpulannya, makan la byk2 sikit....

Zana S said...

arin
sgt la sakit.. kuar gak la ayo mate.. hueheuheu

makcik rehan
hahaha! iyola.. cuba ko try test! sah lagi berbirat tuh. :p