Tuesday, May 26, 2009

Sales: Mother and Baby

nie aku amik life kat tepi area rumah mertua ku. Digital mall nie bbtol sebelah their housing area. jgn tanya aku nape takde details lain. itu je depa gantung. kalau nak map, nnt aku cuba dptkan ek. er... aku copy paste dr kad kawen aku pun takpe rasanya... ekekeke.. ya.. udah... sebelah rumah... :D

Digital mall nie baru je buka last 2 months. apa yg digital sgt?? tak byk choices lagi rasanya. tapi hp aku suka tgk kat cnie. mcm best jek .sbb depa tak ramai customer, bila lalu je org, ramai plak nak bukak mulut. kalau pi tempat lain yg dah glamer, selagi ko tak singgah selagi tu depa tak bukak mulut.. kan?

yg nie.. lalu je depa dah rajin bukak mulut. tu yg kau terrr tgk gak model hp yg baru.

dalam bbrp bulan kewujudan mall nie, baru 2 kali aku pi. ada carrefour kat bawah dia. so, agak beso gak la tempat nie. last time buku lambak dr mph kat gl mall tu. aku pun jejengah je. tak sempat nak menelek lelama sbb nak amik bebudak. lagipun kalau takde apa nak beli, aku ni payah nak bergerak. campur abah dia.. lagi la payah... so.. = la jugak kami nie.. :P

So.. kengkawan.. jgn lupa terjah!

3 comments:

Arin said...

yg arin nmpk free gif, ader jam bebudak ek..anums krg suka nau pakai jam..tapi paw danial nye..

Elyn said...

digital mall??? dpt free gift cam besh je tu!!

Zana S said...

Arin
ada terms n conditions apply. zana pun tak dpt tgk sgt iklan tuh. nnt tgk lagi. cemane leh dpt jam free.
paw danial ala2 paw tokma dia ke?? :p

Elyn
ko kan rajin jalan.. mai ler.. tapi free gift tu tak tau cemane leh dpt. :D