Monday, May 25, 2009

New Delivery Service In Town!

Seperti aku tahu siapa yang paling rajin calling2 mknn nie. hiks! jgn lupa ajak aku suda ya kak elyn ngan kak lat! oppss... terbabas plak! ekekekeke!!!



POPEYES BONAFIDE CHICKEN

Popeye nie ada kat TTDI sahaja. maknanya.. kena la call tanya they all cover area korang keja ke dok. tapi klau area damansara, bangsar, hartamas ngan pj, no prob kot. tak cuba tak tau...
kan??

tapiiiiii!!! gambar ayam dia mmg laaaaa... adeh.!! kecur ayaq liur ku... jahat gile pamplet aku dapat nie. cun plak ayam tuh! tapi... set dia agak mahal berbanding KFC. mungkin tak byk outlet n ingredients dia dtg dr New Orleans, Louisiana sendiri kot. lama juga they all ni wujud. dr taun 1972 lagi.

kira kalau nak mkn pun tak takut la kan.. tapi halal ke?? owh.. tak sempat nak cek plak. boleh je cek kat jakim pade sape yg rajin. :D ...pastu jgn lupa kasi tau kitorg ek!

NANDO'S

uish.. peberet amirul adalah fries dia yg very de classic!

aku pun suka. paling suka lah dlm byk2 grill chicken. Kenny pun dah jatuh no 2.

tapi tak semua tempat ada delivery. kena tgk bebetul pamplet tuh, yg ada kaler kuning tulisannya... adalah penghantaran. tapi... kena lebih RM25 baru la dia anto keluar. itupun caj lagi RM2.

kiranya kena tong2 ngan kengkawan la kot baru leh order. kalau sorang pun aku rasa lepas je RM25 tuh. contohnyer.. kalau aku sorang mkn. abis tau 1/2 chicken tuh!

tak pecaya??? fakta beb.. bukan auta! dah penah nerai dah. :D

3 comments:

Elyn said...

hiks nandos pun adeke?? tlg la order tuk aku pastu byrkan skali lalalalla

Arin said...

nandos dah penah dgr..tapi sah2 tak sampai ke selayang..so abai kan je le....hehehhehe..

Zana S said...

elyn
boleh.. tapi aku amik duit cash dari ko dulu. ekekeke

Arin
ha ah. zana pun ala2 tak sampai jugak. tu sampai kat opis. kat rumah sure gagal. huhuhu
bukan tu jek. mekd pun yilek ooo. :D