Wednesday, May 20, 2009

Khusyuk

Tetiba teringin nak makan ice cream sabtu arituh!

berbondong la kami anak beranak mencari supermarket terdekat ngan area rumah.

terpaksa ke arah tasek prima nak mencari kedai. sib bek la mata ku ini nampak supermarket nie. terpusing2 gak nak masuk. pelik nye la hai jalan nak masuk ke kedai tu.

aku ngan bebudak tak turun pun. abah turun cari ice cream dan meround nak tgk rega ngan apa yg ada kat ctue.

ok katanya rega. tapi aku tak masuk cam tak puas hati pulak.

kejap je kat sana.. balik rumah, tros mkn ice cream. :D

muka tak puas hati tak dpt turun.. :p

ini je kot gambar paling semenggah si aris. ada satu tu dia tunjuk tapk kaki ke camera. ciess!! :p

sedap sgt ke mirul?? sampai umi amik gambo pun wat dekk jek. selalu dia sesengih gak kat camera. :D (hajat dihati nak mkn sundae mekdi. tapi... ini pun jadilah! :D)

5 comments:

Elyn said...

eskrem apa tu miyul oiii.... sakan ko mkn smp x nmpk org ekekeke

Anoy said...

smlm....ader budak rajin mengemas bilik mak teh & mak usu...vacum skali tak? kehkehkeh

Zana S said...

elyn
eskrim mat kool kawanku! perisa pelangi2 tuh! hehe.. wafiq nakk??? ;)

anoy
hahaha! aku pun tak kuasa nak larang aris dah. lagi aku larang, lagi dia memainkan aku heh! berdiri kat tepi cabinet ko tuh, sambil pegang tombol pintu, siap sesengih pandang aku. agaknyer nak tgk.. umi marah ke dok?? bila aku nak bangkit kejo, dia bukak pastu lariii ke luar! boley?? sabar je ler.. :p

MAKCIK REHAN said...

kurus! kurus! kurus!

tu jer aku nk ckp pasal gambo ko dgn si aris tu.

err..bukan aris yg kurus! ko tu...awat kurus sgt? ko nak lemak aku sikit tak? muahahahaha.... aku nk sadoqah jariah jer ni...FOC. :P

Zana S said...

makcik rehan
uish.. kurus mcm tu aku suka. sbb byk baju lama leh pakai. abis dah aku korek bebaju lama aku heh! takyah beli baru. (er... tak mampu beli baru ooo :p asal jalan je.. aku sauk baju anak. cemane nak beli baju sendiri kan?? :p)

ko sedekah pun sah2aku takmo.. ekekeke.. mau aku kena minum tea banyak2 ..

takpe la rehan... skang nie tgh peknen. ko dah rehat pjg kang.. kurus, rindu plak kat badan sekarang. lelagi ko nak pindah rumah. hah! sah2 leh jadi cam aku heh!