Thursday, May 28, 2009

Soalan Lagi!!

Tagged by Elyn.. lagik! :p

1.Bekas kekasih saya adalah : mr hubby!

2.Saya sedang mendengar : kipas cpu ku yg bunyi kuat beno!

3.Mungkin saya patut : tido! (jam kol 12.18am skang nie - schedule post ya!)

4.Saya suka : shopping dan bercuti

5.Sahabat-sahabat baik saya : yang sedang membaca entry ini!

6.Saya tak paham : bila orang tak fokus pada apa yg patut dia buat!

7.Saya kehilangan : card klinik aris!! 18 bulan rasanya dia kena jap lagi nie. iskh.. mane tah aku letak. dah cari dedua rumah pun tak jumpa. tapi aku tau.. aku tak buang. ada selit somewhere!!
sila la munculkan diri. huhuhu...

8.Ramai yang berkata : ntah... tak penah org ckp apa2 kat saya rasanya.. tehehehe.. (almaklumlah.. kawan pun boleh dikira ngan jari.. :D)

9.Makna nama saya : tak tahu. dah cari tak dapat. dah tanya mak, pun mak lupa. tanya juga kat kengkawan yg pandai bahasa arab. depa pun tak dpt jawab dengan jelas. kesimpulannya... tak tau apa maknanya... kengkawan boleh tolong?? my name?? ~wizana~

10.Cinta itu adalah : kerana Nya

11.Di suatu tempat, seseorang sedang : on the way back kot... (duk teringat abah bebudak nie.. bila mau pulang)

12.Saya akan cuba : cari kerja or new customer!

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud : ayat ke perkataan??? selamanya - sampai bebila

14.Telefon bimbit saya : SE

15.Bila saya terjaga dari tidur : sah2 aris nyer suara duk nangis. takpun dia dah berdiri sebelah katil. :p

16.Saya paling meluat apabila : org bawak keta mcm bagus. tapi ampeh!

17.Pesta/Parti adalah : tempat nak kenal orang

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah : ikan kat akuaria. byk yg cantik2 dan comel!

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah : 18th!!

20.Hari ini : kamis pagi 12.30am

21.Malam ini saya akan :masak la kot.

22.Esok pula saya akan : jumpa customer.

23.Saya betul2 inginkan : my salary

24.Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini : nape bawah mata kiri nie cam bengkak ek?? nyampes!

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan? : both!

26.Makanan Barat atau Jepun? : can be both!

27.Bilik yang terang atau gelap? : terang!

28.Makanan segera adalah : mee maggie - murah, mudah, cepat abis, cepat lapar balik :p

29.Ayat terakhir yang saya katakan pada seseorang? "jgn nenakal lagi mcm tadi...nyai marah, org lain pun tak suka, nanti kalau buat lagi, pi rumah orang pun buat benda yang sama, tak elok, orang marah, nanti kalau orang marah, vakum datang cari mirul!" terus dia celik mata sambil goyang tangan. padehal dah tido tuh. ekekeke - AMIRUL

30.Siapa yang saya nak Tag?
Siapa yang baca entry nie. tehehehe.. sila2.. jgn malas2.. :D

5 comments:

BUYEN said...

huhuhuu...wizana...nama seorang kwn dr sekolah lagi...dulu rasenye tak byk ckp..tapi la ni..penuh n try..
termasuk la aku..or sebab dah jd mumy..kita byk mulut..bagi aku biar ckp terang n lepas..drp dok simpan n ckp belakang...lagi buruk prangai..
ye dak..wizana aku doakan moga kita akan dpt jumpa gak 1 ari nnti..n kekal persahabatan selamanya..
Muahhh

lily lotus said...

eh! unik nama u...heh...

Anoy said...

hooo mirul nih...

Zana S said...

buyen
hehe...mungkin kot.. dah jadi mummy lagi byk ckp. :D
ko bukan dari dulu mmg ckp lepas ek?? miahahaha!
ha ler.. bila la nak jumpa ko nie.. :)

lilylotus
thanks lily. ada lagi sorg zana jumpa pakai nama ni. anak sedara kawan. tapi dia pun tak tau nape kakak/abg dia bagi nama tu. :D

anoy
siap gigil2 kalo sedar. hahaha!

Anonymous said...

Nama wizana asalnya dari root word "wizan" yg ertinya neraca. Makna Wizana ialah "pertimbangan"