Wednesday, April 22, 2009

Bagaimanakah!!

Baguskan??? pagi nie pi rumah pil anto mirul. sekali aku amik tindakan drastik, takmo pi opis.

(boss aku marah ke? hehehe.... agreement beb!)

aku siap ajak mil aku pi mydin beli brg ckit. bawak amirul yg ala2 dedar demam. jahat tol mak ko nie.

sebenarnya nak beli stok susu diorg je. dutch lady 123 kat mydin 18.95. tapi belian ke3 dah jadi 19.95. bijak la tuh. dedolu aku pakai amik ngan tawakal la kot2 mesin dia tak auto calculate... mmg betul, dpt la murah ckit. sekali bila diorg dah pandai... 3rd buy dah tekan jadi 19.95. ampesss!

rugii2... takpe lah.. janji dah murah ckit dr giant ngan kedai lain. :D

lama gak kat ctue sampai siap mkn lagi. hehehe... lepas anto mil aku ngan tinggalkan mirul kat sana, aku tros balik umah utk siapkan keja. TETAPI!!!!

beg keja aku tertinggal kat subang??!!!

aduyaiiiiiiiiiii!!!! gile bapak nak patah balik??? kalau sejengkal takpe. nie kau dah sampai puchong perdana beb! nak tak nak, aku buat keja secara unplugged nampaknya.... hueheuheu.. (nampak sgt bila aku tak hingin nak buat keja mmg tak nak buat keja langsung :p)

ala.. jap gi nak kena masuk 2nd off plak utk masak. adeh... nak masak ape ek????

owh... masa kat mydin my boss call n suddenly mcm nak suruh pi off utk buat urgent transfered. dengan sgt berhemah aku nyatakan aku tak ke off hari nie. semalam aku nunggu dia tak masuk2. padehal that cheq anytime je dia leh amik. oleh itew.... pandai2 lah wahai bos... dia pun ada kunci utk masuk off. kalau tunggu aku, esok je jadinya :D...

5 comments:

Elyn said...

hiks.... pasni ko jela jd bos.... pastu aku leh keje ngan ko!! mane tau leh jln2!!! lalaal

Arin said...

ini macam boss kan..aduhaii..payah le mau cakap..
p/s: masak pe?

WeBViDeOKLiP said...

huhu
lawa la blog nie
huhu

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak n family...

Zana S said...

elyn
boleh.. tunggu aku nyer hl tempatkan aku kat millionaire team ek. uish... amin... :D

arin
jgn kan arin, zana pun pening.
uish.. masak lepas magrib sbb sebelum tu ngadap keja bos. terlepas waktu masak u... kite masak pari asam pedas ngan daging masak kicap. best! tu lauk memasing tuh. ekeke..p/s- dah masak kari lom??? :D

webvideoklip
mekasih. mai la lagik ek!

PuteriSatu
salam kenal2 juga dr zana kepada akak sefamily. :D tukar link moh. :D