Monday, April 13, 2009

Favorite Aris


Aris memang pemakan orangnya. Alhamdulillah sejak dia baik sakit/demam aritue selera mkn dia amatla menerujakan para penjaga nursery dia. bukan depa je, aku pun sama. tapi... syukur sgt. :D

Roti nie abah yg kenalkan. tapi aku suka yg butterscoth. er... betul ke dok aku eja tuh? hahaha!

mmg betul2 sedap. lembut pun 2x ganda dr yg raisin biasa tuh. rega pun biasa la... sure 2x ganda. hukhuk.. tapi demi Aris.... mkn la kamu selagi kamu mahu ya nak...Easter eggs 2

seronok tgk dia mkn. tapi masaelah budak sorang nie... dlm mulut belum kunyah, dah mintak baru. dah tu yg baru aku bagi pun agak beso kuantiti, dia boleh bolok semua masuk mulut. adeh... nie mane punya peel mari da aris???

5 comments:

Elyn said...

butterscotch manis la.... x larat aku nk mkn..... lg sedap roti cokelet raisin tu lelagi bakar perghhhh berdesup!!!

Anoy said...

aris...mak teh pesan jgn tamak2..okeh!

Zana S said...

elyn
hahaha! tu la.. lat kata ko gile mkn roti tuh. tau sgt sure ko ketama komen. ekekeke! aku mkn sekeping dua bila expiry date dah lajak. tapi mmg byk la sikenit tu mkn. hehehe.

Mak teh
iyola mak teh. len kali bawak sekut pulak ek. adik mmg pencinta sekut. :D

one love said...

my kid pulak, kalau ada sikit pun makanan dalam mulut, langsung tak boleh suap yang lain. heheheh kena sabor nyuap budak nih...

urs comel :)

Zana S said...

one love
mungkin sbb pp dhani dah chubby menyebabkan ruang mulut dia kecik. hahaha! boley?? aris pp takdek. tu pasal mulut dia mcm mane pun leh sumbat lagik. ekekeke!

thanks! tapi dhani mata ngan pipi amat cumel. geram jek nak cubit. ehehehe!