Tuesday, April 7, 2009

Pants

Adeh.........

Hari2 nak pi keja kena tgk long pants.

sib bek la office aku nie kekadang je kena pakai formal. lelain suka suki aku je la nak pakai apa.
janji ok.

TETAPI!!!!

ketensionan melanda bila semuaaaaaa long pants even jeans aku dah kena pakai belt!!

leceh dan tak cantik langsung!! mcm suar pinjam plak.

long skirt??? uish.... aku nie kekadang kena panjat memanjat store. nak pakai long skirt mcm wat keja gile je ler. kuikuikui!

Tulunnnnnnn!!! apakah kewajaran yang perlu diambil buat masa ini???

pakai baju kurungkah??? (owh NOO... (mcm mirul ckp selalu :p)

atau pakai jugak long pant tapi longgar di sana cnie???

haiyaaaaaaa...huduh2..

sesungguhnya aku bersyukur berat badan dah turun. lebih tepat lagi bhgn2 yang lemak bertakung tu. lelebih lagi lelepas bersalin.

tapi nie pun masaelah gak. kena carik baju seluar baruuuuuuuuuu!!! uwaaaaaa!!!

matik mokcik!

-owh.. ada citer lawak semalam. aku tgk tv ngan mirul sambil mkn blueberry cheese tart. amirul tegur dgn pelat dia - whats this!! siap tunjuk tuuuuuuuu!!!

aku yg ...eh... betul ke mirul ckp tuh??? Apa lagik!! gelak macam nak pecah rumah. kol 10++ lak tuh. umang aiiiiii!!!

bahasa melayu tak pernah umi ko dgr. nie ... kuar pekataan omputih plak amirul oi!!! byk sgt tgk mickey mouse club ko ni tau!!!

5 comments:

Anoy said...

dgn mak teh..amirul speaking "what's that & taste"..memain tu..tak reti ckp melayu doh. ater nnt mak teh praktis ckp omputih yeh

lily lotus said...

ekeke...tu lah bagusnya tgk disney channel gitu..tiap2 hari ada jer new words diorg dpt catch up

Elyn said...

miyul nnt blaja ckp "whats up yo yo" hahahahah

Zana S said...

Anoy
aku rasa dia mmg ckp cengitu lah. apa2 pun dia akan ckp benda yg sama. berganti2 ngan bahasa jerman dia tuh. hahaha!
payah betul nak ajak dia borak. haish!

lily lotus
kalau dia sebut betul ok gak lily. masaelahnya.... asikla.. oh noo! lotih umi dia dgr. hahahha!

elyn.
tu wafiq kot ckp sbb mak dia sesama senget. miahahaha!

Anonymous said...

[p]Graff is also a Top Fashion Jewelry Brands, based in London, United Kingdom . In Iowa, Mary got married, worked and then retired, moved three times . It was worn by Audrey Hepburn in publicity photos for the movie classic, Breakfast [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany and co bracelets[/url] at Tiffany隆炉s . And they are all worthy of proudly proudly owning and sporting . 1867 [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany bracelet heart[/url] Paris World's Honest, Tiffany & Co . "At the beginning of 2009, the primary topic tiffany happens to be on sale about how precisely Japanese The european countries was heading bankrupt, although the oil price was at $35, which was poor for Russia . In contrast, a $ 500 Tiffany (Tiffany) necklace is not so good value.[/p][p]Names associated with keeping alive tradition, the fine art of jewellery design and manufacture, mostly home grown classics, distinctly British with proud heritage [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany bracelet[/url] embodied in each piece of their work . You can use it to provide warm and composing ambiance right next to your sleeping chair or in your garden near entrance door so that you can at least recognize the objects . 5carat [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany bracelet 925
[/url] >$17100 2 carat >$27400 2 . When you firstly your foot in, the shoe feels almost unnatural, as if it's not supporting or artifact the organ . Placing at excellent diamond these type as Tiffany jewelry is a sort in style to help you retain swiftness with style and precious time . Tiffany & CO . Up in order to now, forms associated with Tiffany pendant have remained one of the world's the majority of chic [url=http://www.tiffanybraceletheart.com]tiffany tennis bracelet[/url] as well as classical variations.[/p]