Saturday, April 4, 2009

Jemput!



Jemput makan!

dinner minggu lepas. masak pastu mkn dgn amirul dan aris. abah gi keja lom balik laie.

cam boring je nak mkn. sbb?? mkn sensorang (wpun ditemani dua kanak2 riang). pastu cam... iskh... sendiri masak sendiri mkn ka??? cam tak lalu jek. hueheuhuheu...

adeh!! masal tol kan???

paprik sotong ngan udang ngan kacang panjang (versi pedas), ikan tenggiri goreng, ikan tenggiri masak cuka/halia.

berhiya masak. konon mirul nak mkn. erm... tak dilayannya dia... mkn ikan ckit. lebihnya minum air. pastu kenyang tgk kartun.

mcm nak tutup je channel kartun tuh. tension tol takleh tgk siaran lain. iskh..

(ngan anak pun leh gaduh pasal tv. hahaha! takleh blah btol!)

5 comments:

Elyn said...

hiks jemput lps seminggu wat pe?? dh basi kot mende tu lam perut ko hahahhah x pun dh jd bahan buangan gegeg

Elyn said...
This comment has been removed by the author.
BUYEN said...

zAna..
tgk lauk pauk ko perghhh
menyelerakan..
then aku terpandang 1 botoi kecik tu...ef ko nak tau ayo tuu la aku juai..nak beli meh r..murah jer..
15 botoi..11 ringgit..

Zana S said...

Elyn
uish.. aku jemput mkn bila korang rasa nak makan lah :p

tapi ko kalau tak dijemput ttp cari mkn ngahahahaa!

ning
hah!! 15 botol 11 hengget???!
weh! aku nak beli dr ko. fresh ke stok lama??? hahaha
nnt aku call ko ek. bukan anak aku je minum. aku pun sama. sila simpan stok epal ngan yg biasa tuk aku byk ckit. :D

BUYEN said...

haaaa..nape tak pecaya..
bole ajer aku simpankan..xpayed date lmbt lg sehhh..bulan depan tau
skrg nih stok kat umh dah habez..
tgh tggu stok baru la nih..takpe nnti aku simpankan erk..