Wednesday, April 15, 2009

Minta Tolong Boleh???

kepada yang mengenali sesiapa yang bekerja di syarikat yang bernama :

Amorphous Consulting Sdn Bhd

Amorphous Health Informatics Sdn Bhd


tolongggggggggggggggggggggglah! bagi tahu satu dunia yang korang dah pindah office dan tolongggggggggggggggggglah updet your client.


sbb???? aku dah tak menahan duk pick up phone n cakap yg deme tu dah salah dail. sampai aku dah cam beberapa suara dukkk cari co tuh. padehal dah call dah sebelum nie.

kesian diorg lah sbb tak dpt contact yg betul. tapi kan??? that co adalah satu nama agak besar bila aku search kat tenet. tapi nape diorg yg call nie tak berusaha cari kat tenet or directory telekom ek???


erm.... ada otak pk la dey!


nak aku tepek address diorg ngan new contact no ke??


wah!!! melampau sudaaaaaaaaaaaaa!!


~kan aku dah terrrr reveal nama co tuh. :p~

3 comments:

Arin said...

udah mara zana..jgn jadik incredible hulk sudah le ek...:)

momguess said...

hohoho.
tension kan kalo cam gini....
elooo blablabla... eiiiii
rasa nk hempokkk jer

Zana S said...

Arin
hehe..tukar kaler merah jek. ekeke.. mcm tak munasabah plak. setahun tuuuuuuu..takkan la tak tau2 lagik. erm...

momguess
mau tak tension. smaapi dah boleh cam sora depa. dah kata salah deme tiponnn jugek.
silakan empuk bagi pihak zana. hehehe
!