Wednesday, April 8, 2009

Basikal Roda Tiga

dah near to 9pm pun mata Aris buntang lagik. tu nak amik apa lagi la tu...

ooooo... nie namanya sessi mendera umi dan abang mirul. aris naik, umi tolak, pastu kejar abg mirul. mencecet mirul lari duk atas sofa. :D

tapi sibuk jugak nak pegang camera. duk dendiam ok. nie kira baikkkkkk umi nak nolak. kalau tak... abah je yg jadi mangsa. ekekeke

opsssssss!! salah parking la adik. sila parking di sebelah tangga okey!!! ehehehe

8 comments:

Elyn said...

aris bj tu cam bj wafiq la hahahah
dh name pun bj budak2..... pusing same gak!!!!

aris, wafiq nk pinjam beskal tu.... cntk la beskal awak!!!

Anoy said...

tu kan basikal abang kan dik kan...takpela..abg ko tak eran dah. lagi erankan channel cartoon die tuh. sket lagi gaduh dgn mak usu ko ye mirul. hahahah

BUYEN said...

alaaa mmg la ceng g2
kanak-kanak riang
bb aku lagi laa tido lambat pasei nak tgk cite P.Ramlee

lily lotus said...

hik hikk siap ada parking lot ekk...

one love said...

hehehe cute sgt!

Zana S said...

elyn
mmg pun.. dah kedai satu brand nyer. ekeke... tapi sular dia ada stokin. leceh ckit nak pakai. tu pasal pakai n padan je skang nie :D

anoy
sampai la nie abg takmo kayuh. sungguh tidak rajin itu budak. ciess!

Ning
ko biar benar!! nak tgk cite P ramlee?? ko la byk ngajo ek?? hahahah!

lily
harussss! kalo tak bising abah dia sepah2. ekeke

one love
macih! cenggeng pun dia gak tuh. :D

Arin said...

bp rm ha beskal gini?pepetang leh bwk anum kayuh kat parking lot..

Zana S said...

arin
tu pun nenek dia hadiahkan sempena besday dia last year. beli kat jusco. rm100++ gak. kalau zana nak beli tadah tgn kat pak dia gak. hehehe! mahal oooo!