Thursday, April 30, 2009

Sini Rupanya!!!


Tak sampai seminggu aku subscribe Bonuslink card.

itu pun sbb aku ternampak apply form kat shell nearby rumah. wpun tergesa ke office time ujan lebat, malas aku nak rush sbb mmg tau jln cam ampeh.

sejam setengah aku kat jln semata2 nak ke office pagi tuh.

tak sampai seminggu kad tu dlm wallet aku, satu hari aris geledah handbag umi dia tanpa aku sedar.

kat dapur masa tuh. aku terpk, nape bebudak berdua nie diam je ek???

jgn percaya kalo depa diam. ada je la project-wat-aku-semput tu...

sah! di keluar abis segala toknenek card, duit dlm wallet aku. semua jumpa kecuali bonuslink card.

aris... mcm biasa...asal nampak aku nak amik apa dia main, bangun tros lari menyelamatkan diri sambil sengih2 perli (yeay! dpt kepah brg umi!! kot. :p)

amirul leh wat dek kengkonon layan kartun.

tu citer bulan lepas kot.

tau bila aku dpt cari bonuslink card aku yg diorg ilangkan???

semalam. petang aku lepas masak, nyampah beno nengok kapet ber kesan biskut sana sini habuk sepah2, vakum la sekali jln. tak penah vakum bawak kapet sbb malas, semalam angkat, tuuuuuuuuuuu dia duk nyuruk!


opss abaikan kaki aku tuh. malas nak crop. teheehe...

bawah karpet!!!! cemane la korang buek tuh??? tak nampak pun tetanda depa tebar bawah kapet???? musyikil aku heh!

seb bek tadi try swipe leh pakai. tapi.... mmg takde nama ek kat ctue?? ke kena register sendiri dlm net? cemane ek kengkawan???

aku blur plak bab mende nie. tehehehe

7 comments:

Arin said...

dulu penah ader bonus link..tak ingat le cecara nye..tapi sekang kad bonus link ntah gie mana..yang setia dalam wallet adalah kad tesco..:)

Elyn said...

lupe la camne nk register...... try msk website die!!

MAKCIK REHAN said...

sgt setuju. kalau anak2 diammm jer, baik la pi jengah tgok. anak aku diam kemain kat dapo satu haritu. rupa2 nya tgh berenang dlm lautan gula okeh! satu tapawe besar gula pasir dia tumpahkan. Grrrrrr...jadi gorilla jap aku.

Zana S said...

arin
bagus2... zana yg setia pun kad meriah mydin. ekekeke..
lelain masuk beg lain.

elyn
ooek.. tak terbukak laie ha...

makcik rehan
umang aiiiiiii!!! mane ko pi letak gula tu sampai dia leh capai??? aduh... gile sey nak ngemas. gula tuuu... ko curah air je kot. ekekeke.. (cam leh byg la ko jadi gorilla :p)

sumijelly said...

emmm...dolo..dolo..ada nla nama..
la nie...x der kot..unless kad ilang, replacment..br ada nama kot...
leh letak apa2 nama lagi...

kalu register dlm tenet tu...
tuk tgk pont kita ada baper..
nak tunggu statement..
emm...sumi pun lama x dpt statement nya...
huhuhuh.....

lily lotus said...

pasnih senang cari benda hilang...

Zana S said...

sumijelly
gitu kekdah citernyer yer...
mmg takde nama kot sbb ramai beno usernyer. :D tq. :)

lilylotus
itulah... tau la kat mane depa nyurukkan.. Tehehehe