Sunday, April 19, 2009

Herbalife PROMOTION!

Personal promotion.. tiada berkaitan dgn lain2 indipendent distributor di malaysia. WAKTU TERHAD SAHAJA!


Dapatkan produk herbalife pada diskaun 35% sah daripada 15/4/2009 sehingga 20/4/2009 SAHAJA!

Harga pada 35% :

1 set start now pack : F1+ F3+Tea 50gm+free spoon @ RM249.20
F1 @ RM100.10
F3 @ RM70.60
Tea 50gm @ RM78.50
Tea 100gm @RM136.80
Shaker cup @ RM10

Peach tea hy tersedia di dalam 100gm pack sahaja.

Penghantaran luar dari kuala lumpur, RM15 perlu di sertakan sekiranya jumlah belian kurang dari RM400.

produk akan sampai terus kepada anda ya! jgn risau....:)

kalau kengkawan malu nak ty melalui ym, boleh je shoot email to me.

pada 22/4 herbalife akan ber HARGA baru dan kepada yg nak simpan stock atleast for sebulan, boleh je shoot me an email.

kalau ada sebarang pertanyaan ttg produk nie pun saya boleh jawabkan. nak dapatkan tips pemakanan??? meh la ym saya! :D

kenapa herbalife???

kalau kengkawan jenis yg tak mkn apa2 pil kesihatan or apa2 suplemen, tak suka pills, ini adalah produk terbaik utk kengkawan semua.

pada zana sendiri.... makan utk sihat. kurus adalah bonus! *wink* *wink*

pilhan adalah di tangan kengkawan sekalian.

test dr my client :
wpun berat tak turun sepenuhnya, tapi dapat rasa perbezaan selepas sebulan pengambilan HL. muka dah kurus ckit, pakaian lama dah boleh pakai dan yang paling penting, balik dr office boleh buat kerja rumah tanpa rasa nak 'makan' anak.tenaga tidak berkurangan malah lebih cergas!saya sgt gembira
! terima kasih produk yang hebat ini!

this lady beratnya lebih dr 70kg. selepas 3 bulan pemakaian, berat dah turun ke 64 kg. harap2 ujung minggu nie timbang dia turun lagila hendaknya... :D.

penurunan berat bergantung kepada individu. tidak semestinya sama bagi individu berlainan.



oh iya! ingat lagi tak this entry cantik!

Botol air tu udah kembali!!!!!


RM 25 per bottle. 1 liter. tahan panas dan sgt sesuai dibawa kemana2. tak tumpah pun kalau ditutup rapat. siap ada straw okeh!

nak order cecepat bagitau ya! kalau abis melepas! :D

~Tiada yang mustahil selagi anda inginkan perubahan!~

5 comments:

momguess said...

hohoho
xde budget lahhh bulan nie..
knp spai 20hb jer??? xblh extnd ker???

Zana S said...

hehe...bukan tak boleh, sbb lepas 22 rega dia naik. tak pasti berapa nnt harganya kak! tapi kalau akak nak cuba next month, zana akan bagi good price kat akak. kite citer kendian ek. jgn sedih... insya Allah ada lebih rezeki akak bulan depan. mane tau kan kan kan? amin...

Elyn said...

:d

zannaz said...

kita nak try tapi nak tahu gak worth ke money spend ... nak turunkan berat as well as nak improve condition.

dah pernah try nona roguylah, dnaveechee ah, st ah ... sumer tak ok... even nak excercise pon kena ah body health cemerlang ye tak ??? tumit sakit, then pinggang sakit... dgn hl boleh ker??

Zana S said...

zannaz
leh tak bagi email, nnt zana citer details. kalau mcm zana, wpun amik sekali sehari sekanrang nie, alhamdulillah sihat sentiasa. sebelum amik, kaki kanan mmg sakit setiap hari. kalau jem.. lagi cam nak menangis balik duk urut sendiri. tapi.. berdiri masak pun fail mmg haru la kan. setakat nie zana rasa sihat. blom ada lagi sakit2 dulu dtg. even demam pun payah nak singgah. kalau laki anak semua flat, zana alhamdulillah sihat. tapi mknn kena berterusan. zana perlukan berat dan tinggi zannaz utk citer lebih lanjut. insya allah boleh membantu. yg penting zana nak juga tau bajet. nnt kita ejas kat ctue :D