Thursday, April 9, 2009

Tenang Disangka Tiada Buaya

Pagi yang damai

selepas semalam aku tak mai office

mcm best je jln hari nie

smooth jek

TETAPIIIIIIIII!!!!

bila aku sampai depan dataran maybank, jln dr dua ke satu lane, ada satu keta Viva, mahu masuk depan aku, tanpa signal.

fine! wpun aku marah gak la ni.

kendian... boleh dia nak bagi signal, on the spot masuk jln tanduk, menuju ke arah jln riong dr jln maarof.

HALOOOOOOOOOO!!! awak duk lorong kanan dr midvalley. mane boleh masuk kiri sbb akan block pengguna jalan raya yg di lane di kiri!

dia leh stop depan haku!

bebetul lepas tiang2 kaler merah yg jkr buh tuh. aku rasa kena buh lagiiiii pjg sampai petronas. baru padan muka depa!

Apa lagik??? dpt la hadiah! hon panjang!!! dahhhhh... sebakul sumpah aku pepagi.

ni kali ke dua aku jumpa keta cenggini. pastu depan aku plak tu.

kali ke tiga, aku stop aku snap gambar ko anto ke polis!

Mangkuk tingkat betol lah!

5 comments:

Umi Mia said...

snap kan gambo org camtu..tak berhemah langsung kat jalanraya

Elyn said...

eh die pakai brand mangkuk tingkat mane???? ekekekek

lily lotus said...

ler! mmg takleh lari dari manusia2 gini...sabar yer

Arin said...

amik tak plat no dia?

Zana S said...

umi mia
mcm ternampak2 je apek tu gegelak dlm keta. iskh! cam nak baling batu pun ada.

elyn
mangkuk tingkat yg paling kebal sekali tahap ketebalan tinge n muka die. hahaha!

lily
mmg pun. lelama sabar pun dah sampai idong.

arin
disebabkan marah beno, lupa nak ngamiknyer. hehehehe

tapi rasanya dia je yg buat keja gile tu tetiap pagi. :D