Friday, April 17, 2009

Kesian anak la kan.....

Bersambung2 tragedi semalam.

mlm aku mcm penatnyer.... bila aris ngan mirul buat benda aku marah... pang sana pang sini.. puk sana puk sini budak berdua tuh.

kenapa??

aris asyik merengek. apa aku bagi tak kena. mkn nasik/roti/biskut semua dikeluarkan(bukan masa yg sama). pastu nak lagi. iskh... dah tu asik main on off suis tv. tu kalau apak dia nampak! aku gak kena marah! iskh!! seploh kali aku tutup ngan something pun dia tarik nak bukak. mcm arituh. aku buh mcm kain, plaster la konon. esoknya aku tgk dah terbukak! haaaaaaaaaaa.... mula balik la adegan bukak tutup tv! rosak la tv tu dik oooooooooo!!!!!

kesannya!! kali ke 3, siap la.. plap.. plap tgn dia. erm.... nangis??? 5 saat jek. pastu sesengih buat lagik! tak paham aku dak kecik sorang nie... iskh...mmg bykkkkkkkkkk sabar dibuatnyer... bila tak sabar .... abg plak jadi mangsa.

hahaha

mirul, nak naik tido dah nie. dia pi masuk menan dlm drawer. sekali sliding bahagian cd player halang pintu drawer. gedegang dia pi tutup. dedolu pandai pulak alih slide tu dulu. semalam dia pi tolak... pi tolak.. pintu drawer. aku sudah hangin! pang! pp dia. adeh!!!


Kejam gile mak ko nie... sampai ke atas dia melalak. aku tgk, uish.. berkesan pp dia. aku pujuk, mintak maaf ke dia... ok dah. tros mintak susu. pastu, tak rereti nak tido! duk la naik turun katil. plapap lagik! haaaa baru tau diam!

tros tido dua beradik tuh. tu pun dah dekat kol 11.

aku tertido tros la sama. kul bape abah dia balik pun aku tak sedo. huhuhu!

sejak dua menjak nie aku mmg gile2 tak sabar! adeh....

5 comments:

Arin said...

sama le..adakah hormon kurang sabar kita dah mai????

Elyn said...

woh garang nyer....... bwk pi mandi ler kalo ko hanginmane tau sejuk bdn gegegeg

Zana S said...

Arin
itulah... baca entry arin pun beh kuang sama je ngan zana. adeh... iye kot... mcm nak kena pi buat terapi window shopping gamaknyer... ehehehe!

Elyn
iyola... tak jalan heh!:p

Anoy said...

mak teh bilang sama nenek kamu ya aris..mirulll..siap umi ko hahahah

Zana S said...

heh! ko mai dtg jaga la... mmg kena jek piat belaka :p